Over ons

Doel & visie Airsoft winkel webshop
Wij vinden het erg belangrijk dat iedere klant een tevreden klant is en blijft. We besteden daarom veel tijd en aandacht aan de keuze van onze producten en de inrichting van de site. We hopen zo dat alle informatie gemakkelijk te vinden is en in begrijpelijke taal is geschreven.

Het makkelijk en vertrouwd winkelen bij Airsoftneeds vinden wij erg belangrijk. Klantvriendelijkheid is daarbij essentieel. Ook het persoonlijke contact staat bij ons hoog in het vaandel. Contact maken met Airsoftneeds kan daarom makkelijk via e-mail, Whatsapp, iMessage, SMS of gewoon bellen.

Airsoftneeds hoopt door middel van zijn artikelen- en informatieaanbod een steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van en het plezier in de airsoftsport.

Geschiedenis
Airsoftneeds vindt zijn oorsprong in de liefde voor airsoft en survival activiteiten. Airsoftneeds, of voor sommigen Survivalneeds, is begonnen in schaars verkrijgbare survival artikelen. Simpel maar doeltreffend. In de loop der jaren heeft het airsoft-wezen de overhand genomen, hand in hand met de gewijzigde wetgeving omtrent deze sport in Nederland. Tevreden en enthousiaste klanten gecombineerd met ons persoonlijk contact en service vormden het fundament waar Airsoftneeds hedendaags voor staat. De oprichters van deze site bezitten een langdurige achtergrond in airsoft, survival en tactische praktijk ervaring. Hierdoor zijn we erg geïnteresseerd in jouw ideeën en ervaringen omtrent deze tak van sport. Deel je ervaringen met ons!

Wij staan ingeschreven bij de N.A.B.V. als officiële handelaar.

Overige informatie:
KvK-nummer: 59572175
Btw-identificatienummer: NL001738003B72

Airsoftneeds
Survivalneeds
Noorddonk 162
4651 ZB Steenbergen

Contact
Via e-mail:
+ [email protected]

Via telefoon:
Sms
Whatsapp
iMessage
+ 06 42 63 45 90